Награден фонд

GRAND PRIXдиплом и парична премия от 1000 лв. се присъжда на участник, получил най-много точки в III, IV, V, VI или VII категория на конкурса, но не по-малко от 23 точки.

Награда на Фондация „Георги Гълъбов“ - диплом и парична премия от 500 лв. се присъжда на камерен състав, получил най-много точки в VIII, IX или X категория на конкурса, но не по-малко от 23 точки. При равен брой точки награда „Георги Гълъбов“ се разделя между съставите.

 

Разпределение на наградния фонд:

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

 

Всеки участник получава диплом за участие.

Участниците в Международен конкурс „Акордеомания“, класирани на I място получават парична награда и право на безплатно участие в майсторски клас. Класираните на II и III място получават парична награда.

Селектираните от журито участници, получават диплом и право да се явят на Trophée Mondial 2023, организиран от Confédération Mondiale de l’Accordéon (Световна конфедерация на акордеона).

Всички, класирани на  I място задължително участват в Гала концерт на победителите с изпълнение, определено от журито.

Диплом за педагогически постижения получават преподаватели, отличени от журито.

Физически и юридически лица, различни от организатора имат правото да обявяват награди, но същите могат да бъдат присъдени само с решение на журито.

Официалното награждаване на всички участници ще се състои на Гала концерт на победителите. Всяка присъдена, но невзета награда, след тази дата се прехвърля към наградния фонд за следващото издание на конкурса.

 

 

 

 

Още в тази категория: « График на конкурса Зала »

Сдружение АКОРДЕОМАНИЯ АРТ

 

 

 

 

www.accordiomaniaart.com

Организационен комитет

festival@accordiomaniaart.com

 

Международен акордеонен фестивал АКОРДЕОМАНИЯ - Плевен, 29 юни - 2 юли 2023
© 2023

Please publish modules in offcanvas position.